Zobrazeno 1 - 10
of 46
pro vyhledávání: '"Espinal Ruiz, Mauricio"'
Autor:
Oliveira, Natalia Leite, Espinal-Ruiz, Mauricio, Neves, Isabelle Cristina Oliveira, Silva, Sérgio Henrique, de Resende, Jaime Vilela, Rogers, Michael A.
Publikováno v:
In Food Chemistry Advances October 2023 2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Balaguera-López, Helber Enrique *, Espinal-Ruiz, Mauricio, Rodríguez-Nieto, Jeimmy Marcela, Herrera-Arévalo, Aníbal, Zacarías, Lorenzo
Publikováno v:
In Postharvest Biology and Technology April 2021 174
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids October 2018 83:229-238
Autor:
Abdi, Reihaneh, Cao, Wei, Zogheib, Ali, Pukazhendhi, Karthikai Monisha Kandasamy, Espinal‐Ruiz, Mauricio, Gammage, Sarah, Warriner, Keith, Joye, Iris J.
Publikováno v:
Journal of Food Science (John Wiley & Sons, Inc.); Feb2024, Vol. 89 Issue 2, p1154-1166, 13p
Autor:
Espinal-Ruiz, Mauricio, Restrepo-Sánchez, Luz-Patricia, Narváez-Cuenca, Carlos-Eduardo, McClements, David Julian
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids January 2016 52:329-342
Autor:
Espinal-Ruiz, Mauricio, Parada-Alfonso, Fabián, Restrepo-Sánchez, Luz-Patricia, Narváez-Cuenca, Carlos-Eduardo
Publikováno v:
In Bioactive Carbohydrates and Dietary Fibre July 2014 4(1):27-38
Autor:
Balaguera López, Helber Enrique, Espinal-Ruiz, Mauricio, Zacarías, Lorenzo, Herrera, Aníbal O.
Publikováno v:
Repositorio U. El Bosque
Universidad El Bosque
instacron:Universidad El Bosque
Universidad El Bosque
instacron:Universidad El Bosque
Cape gooseberry (Physalis peruviana L.) fruits are highly perishable berries that exhibit a climacteric respiratory behavior. The objective of this study was to evaluate the effect of ethylene and the ethylene action inhibitor 1-methylcyclopropene on
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::b10893a105decf3e0a8bef9dd604b54c
https://repositorio.unbosque.edu.co
https://repositorio.unbosque.edu.co
Publikováno v:
Journal of Food Quality. Oct2011, Vol. 34 Issue 5, p327-332. 6p.