Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Espichán, Fabio"'
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 January 2024 431
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 August 2022 386
Autor:
Espinoza-Córdova, Gaby, Guadalupe Retuerto-Figueroa, Mónica, Vargas-De-La-Cruz, Celia, Huamaní Tarazona, Jossimar Paúl, Rolando Aronés-Jara, Marco, Rosario Calixto-Cotos, María, Ramos-Llica, Eva, Torres Aguilar, Tania, Gorriti Gutiérrez, Arilmi, Espichán, Fabio
Publikováno v:
Revista de la Sociedad Química del Perú; jul-set2023, Vol. 89 Issue 3, p182-192, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Revista de la Sociedad Química del Perú; Vol. 86 Núm. 1 (2020): Revista de la Sociedad Química del Perú; 13-23
Journal of the Chemical Society of Peru; Vol. 86 No. 1 (2020): Journal of Sociedad Química del Perú; 13-23
Revistas Sociedad Química del Perú
Sociedad Química del Perú
instacron:SQP
Journal of the Chemical Society of Peru; Vol. 86 No. 1 (2020): Journal of Sociedad Química del Perú; 13-23
Revistas Sociedad Química del Perú
Sociedad Química del Perú
instacron:SQP
“Kañiwa" (Chenopodium pallidicaule Aellen) is a very nutritious Andean grain characterized by its high protein content and good amino acid profile. The diversity of this species has been characterized by agro-morphological and genomic studies, whi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::32808715faa05d629d4ba80a271b18c2
http://revistas.sqperu.org.pe/index.php/revistasqperu/article/view/266
http://revistas.sqperu.org.pe/index.php/revistasqperu/article/view/266