Zobrazeno 1 - 10
of 82
pro vyhledávání: '"Eskindir E"'
Publikováno v:
Cogent Food & Agriculture, Vol 7, Iss 1 (2021)
The aim of this study was to characterize the newly released different upland rice varieties grown at two representative locations in Ethiopia. This experiment was conducted in factorial design arranged in completely randomized design with three repl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3fefeb8ad238415e9728484ecba54456
Autor:
Abera, Agimassie Agazie1, Tadesse, Eskindir E.1, Abera, Bayuh Belay2, Satheesh, Neela1 neela.micro2005@gmail.com
Publikováno v:
Philippine Journal of Science. Jun2021, Vol. 150 Issue 3, p923-934. 15p.
Publikováno v:
Cogent Food & Agriculture, Vol 7, Iss 1 (2021)
The aim of this study was to characterize the newly released different upland rice varieties grown at two representative locations in Ethiopia. This experiment was conducted in factorial design arranged in completely randomized design with three repl
Autor:
Joanna Tkaczewska, Piotr Kulawik, Nikola Nowak, Wiktoria Grzebieniarz, Paweł Krzyściak, Wondyfraw Tadele, Eskindir Endalew Tadesse, Rafał Szram, Paulina Guzik, Ewelina Jamróz
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 21, p 3499 (2024)
The objective of this study was to compare the effects of two types of active triple-layer films containing curcumin on the shelf-life of salmon fillets. One film (Film A) contained pure curcumin dissolved in lemongrass essential oil, while the other
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/965a8a7f10184c4d8706d206ffeb3dfa
Autor:
Enyew Adgo, Getachew Alemayehu, Melkamu Alemayehu, Solomon W. Fanta, Dawit F. Huluka, Mulugeta A. Delele, Hirut Assaye, Eskindir E. Tadesse
Publikováno v:
International Journal of Postharvest Technology and Innovation. 8:360
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tadesse, Eskindir E., Assaye, Hirut, Delele, Mulugeta A., Fanta, Solomon W., Huluka, Dawit F., Alemayehu, Melkamu, Alemayehu, Getachew, Adgo, Enyew
Publikováno v:
International Journal of Postharvest Technology and Innovation; 2022, Vol. 8 Issue: 4 p360-381, 22p
Autor:
Daniel Erku, Fitsum Sebsibe Teni, Befikadu Wubishet, Eskindir Eshetu Ali, Gebremedhin B Gebretekle
Publikováno v:
BMJ Global Health, Vol 7, Iss Suppl 2 (2022)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5d7c5859b0494887bdddc79e7e030d81
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mekonnen, Zemenu Azeze1 (AUTHOR), Satheesh, Neela1,2 (AUTHOR) neela.micro2005@gmail.com, Awol, Sadik Jemal1 (AUTHOR), Tadesse, Eskindir E.1,3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Culinary Science & Technology. Apr2024, p1-31. 31p. 2 Illustrations, 7 Charts.