Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Esfahlan, Ali Jahanban"'
Antiradical activity of different parts of Walnut (Juglans regia L.) fruit as a function of genotype
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 December 2012 135(4):2404-2410
Autor:
Esfahlan, Ali Jahanban1,2 a.jahanban@yahoo.com, Jamei, Rashid3
Publikováno v:
Turkish Journal of Biology. 2012, Vol. 36 Issue 2, p201-209. 9p.
Autor:
Moosavi Dolatabadi, Khadijeh Sadat, Dehghan, Gholamreza, Hosseini, Siavash, Esfahlan, Ali Jahanban
Publikováno v:
Avicenna Journal of Phytomedicine; Jan/Feb2015, Vol. 5 Issue 1, p26-33, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.