Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"Esfahanian, Mehri"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Separation Science & Technology; 2025, Vol. 60 Issue 1, p49-65, 17p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Bioresource Technology July 2016 212:62-71
Publikováno v:
Chemical Industry and Chemical Engineering Quarterly, Vol 19, Iss 2, Pp 241-252 (2013)
In this study, the capabilities of response surface methodology (RSM) and artificial neural networks (ANN) for modeling and optimization of ethanol production from glucoseusing Saccharomyces cerevisiae in batch fermentation process were investigated.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a16059267d7842dab0cd18ca382a1d27
Publikováno v:
Archives of Hygiene Sciences; Winter2023, Vol. 12 Issue 1, p35-42, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Shokuhi Rad, Ali1 (AUTHOR) a.shokuhi@gmail.com, Esfahanian, Mehri1 (AUTHOR), Maleki, Sina1 (AUTHOR), Gharati, Gelare1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Sulfur Chemistry. Apr2016, Vol. 37 Issue 2, p176-188. 13p.