Zobrazeno 1 - 10
of 63
pro vyhledávání: '"Escribano-Viana Rocío"'
Autor:
González-Arenzana Lucía, López Rosa, Escribano-Viana Rocío, Larreina Beatriz, Garijo Patrocinio, Gutiérrez Ana Rosa, Santamaría Pilar, Olarte Carmen, Alba-Elías Fernando, González-Marcos Ana, Sainz-García Elisa, Sainz-García Ana, Múgica-Vidal Rodolfo, Muro-Fraguas Ignacio, López-Alfaro Isabel
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 68, p 02013 (2023)
Oak barrels are a valuable material for wine ageing, although their difficult cleaning and disinfection favours microbiological contamination causing wine quality depreciation. Atmospheric pressure cold plasma is a suitable technique to reduce microb
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/df482381dca54d2a8d019dff6c89f3da
Autor:
López-Alfaro, Isabel, Escribano-Viana, Rocío, González-Marcos, Ana, Sainz-García, Ana, Múgica-Vidal, Rodolfo, Muro-Fraguas, Ignacio, Alba-Elías, Fernando, Sainz-García, Elisa, Santamaría, Pilar, Olarte, Carmen, González-Arenzana, Lucía
Publikováno v:
In LWT 1 August 2024 205
Autor:
Sainz-García, Ana, González-Marcos, Ana, Muro-Fraguas, Ignacio, Múgica-Vidal, Rodolfo, Gallarta-González, Félix, González-Arenzana, Lucía, López-Alfaro, Isabel, Santamaría, Pilar, Escribano-Viana, Rocío, Alba-Elías, Fernando, Sainz-García, Elisa
Publikováno v:
In LWT 15 April 2024 198
Autor:
Sainz-García, Ana, González-Marcos, Ana, Múgica-Vidal, Rodolfo, Muro-Fraguas, Ignacio, Gallarta-González, Félix, González-Arenzana, Lucía, López-Alfaro, Isabel, Santamaría, Pilar, Escribano-Viana, Rocío, Sainz-García, Elisa, Alba-Elías, Fernando
Publikováno v:
In Current Research in Food Science 2023 7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sainz-García, Elisa, López Alfaro, Isabel, Múgica-Vidal, Rodolfo, Escribano-Viana, Rocío, Portu, Javier, Alba Elías, Fernando, González-Arenzana, L.
The demand for chemical-free beverages is posing a challenge to the wine industry to provide safe and healthy products with low concentrations of chemical preservatives. The development of new technologies, such as Atmospheric Pressure Cold Plasma (A
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1106::84a1be697190ead878328f0dc3851f23
http://hdl.handle.net/10261/306885
http://hdl.handle.net/10261/306885
Autor:
Sainz García, Ana, Sainz García, Elisa, Santamaría Aquilué, Pilar, González Marcos, Ana, González Arenzana, Lucía, Gallarta González, Félix, Larreina Manzanares, Beatriz, Múgica Vidal, Rodolfo, Escribano Viana, Rocío, Muro Fraguas, Ignacio, López Alfaro, Isabel, Alba Elías, Fernando
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10175::769952e0669d290bc9ff832a2a89716f
https://investigacion.unirioja.es/documentos/636aa8822558037fa43f906e
https://investigacion.unirioja.es/documentos/636aa8822558037fa43f906e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sainz-García, Elisa, López, Rosa, López-Alfaro, Isabel, Alba-Elías, Fernando, Escribano-Viana, Rocío, Portu, Javier, Múgica-Vidal, Rodolfo, González-Arenzana, Lucía, http://orcid.org/0000-0001-5181-3173
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
Beverages
Volume 5
Issue 3
RIUR: Repositorio Institucional de la Universidad de La Rioja
Universidad de La Rioja (UR)
RIUR. Repositorio Institucional de la Universidad de La Rioja
Beverages, Vol 5, Iss 3, p 50 (2019)
instname
Beverages
Volume 5
Issue 3
RIUR: Repositorio Institucional de la Universidad de La Rioja
Universidad de La Rioja (UR)
RIUR. Repositorio Institucional de la Universidad de La Rioja
Beverages, Vol 5, Iss 3, p 50 (2019)
The demand for chemical-free beverages is posing a challenge to the wine industry to provide safe and healthy products with low concentrations of chemical preservatives. The development of new technologies, such as Atmospheric Pressure Cold Plasma (A
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::9ac153cf4e5a2060e5de1607391cfd28
http://hdl.handle.net/10261/209323
http://hdl.handle.net/10261/209323