Zobrazeno 1 - 10
of 41
pro vyhledávání: '"Escher, Graziela Bragueto"'
Autor:
Fidelis, Marina, Santos, Jânio Sousa, Escher, Graziela Bragueto, Vieira do Carmo, Mariana, Azevedo, Luciana, Cristina da Silva, Marcia, Putnik, Predrag, Granato, Daniel
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology October 2018 120:479-490
Autor:
Escher, Graziela Bragueto, Santos, Jânio Sousa, Rosso, Neiva Deliberali, Marques, Mariza Boscacci, Azevedo, Luciana, do Carmo, Mariana Araújo Vieira, Daguer, Heitor, Molognoni, Luciano, Prado-Silva, Leonardo do, Sant'Ana, Anderson S., da Silva, Marcia Cristina, Granato, Daniel
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology August 2018 118:439-453
Autor:
Melo, Grasieli Beloni de, Farago, Crislaine Vieira, Escher, Graziela Bragueto, Granato, Daniel, Bolanho, Beatriz Cervejeira, Danesi, Eliane Dalva Godoy
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 10 No. 5; e41310515142
Research, Society and Development; Vol. 10 Núm. 5; e41310515142
Research, Society and Development; v. 10 n. 5; e41310515142
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 10 Núm. 5; e41310515142
Research, Society and Development; v. 10 n. 5; e41310515142
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Snacks obtained by extrusion can be added with agro-industrial by-products, a low-cost alternative to increase nutritional value, and Spirulina platensis (SP), a source of proteins and antioxidants. In this study, extruded snacks were developed using
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::746832900d5c30ccc557ad295bfae6f6
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/15142
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/15142
Autor:
Farago, Crislaine Vieira, Melo, Grasiele Beloni de, Escher, Graziela Bragueto, Marcon, Márcia Viviane, Granato, Daniel, Danesi, Eliane Dalva Godoy
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 10 No. 5; e23910514997
Research, Society and Development; Vol. 10 Núm. 5; e23910514997
Research, Society and Development; v. 10 n. 5; e23910514997
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 10 Núm. 5; e23910514997
Research, Society and Development; v. 10 n. 5; e23910514997
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Increase in diabetes prevalence has led to the need to develop practical food that has fewer available carbohydrates and/or nutrients with positive effects on postprandial glycaemia. This study aimed at evaluating the feasibility of using brewers’
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::2da462826b7122d1efe8c13b2491d612
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/14997
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/14997
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Escher, Graziela Bragueto1 grazibragueto@hotmail.com, Coelho, Silvia Renata Machado1 Silvia.Coelho@unioeste.br, Christ, Divair1
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Jun2017, Vol. 41 Issue 3, pn/a-N.PAG. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.