Zobrazeno 1 - 10
of 152
pro vyhledávání: '"Escalante-Aburto A"'
Autor:
Escalante-Aburto, Anayansi, Mendoza-Córdova, Mayra Yesenia, Mahady, Gail B., Luna-Vital, Diego A., Gutiérrez-Uribe, Janet A., Chuck-Hernández, Cristina
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology October 2023 140
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
de la Luz Limón Aguilera, Frineth, Serrano Sandoval, Sayra N., Graciano-Palacios, Mauricio, Gutiérrez-Uribe, Janet A., Escalante-Aburto, Anayansi
Publikováno v:
Food Reviews International; 2024, Vol. 40 Issue 8, p2283-2305, 23p
Autor:
Valery Tixian Robles-Plata, Sergio Serna Saldivar, Juan de Dios Figueroa-Cárdenas, William L. Rooney, Juan Pablo Dávila-Vega, Cristina Chuck-Hernández, Anayansi Escalante-Aburto
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 12, p 2301 (2023)
Different pigmented corn and sorghum types were evaluated to characterize their biophysical, nutraceutical, and technofunctional properties for the first time. Commercially pigmented (blue, purple, red, black, and yellow) popcorn (Zea mays var. evert
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/daffb2c238a342cb9378bf7ad042ef82
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Anayansi Escalante-Aburto, Juan de Dios Figueroa-Cárdenas, Aurelio Dominguez-Lopez, Silverio García-Lara, Néstor Ponce-García
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 4, p 808 (2023)
The viscoelastic properties of cereal kernels are strongly related to their quality, which can be applied to the development of a more selective and objective classification process. In this study, the association between the biophysical and viscoela
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/46f79fefc50443d9bc8e97b554297824
Publikováno v:
Plants, Vol 11, Iss 23, p 3221 (2022)
Maize (Zea mays L.) represents the main caloric source for much of the world’s population. Pigmented maize varieties are an excellent source of nutraceutical compounds: blue and yellow maize are rich in anthocyanins as well as carotenoids and pheno
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a0e3222e6cf64983ac27906d64fc7d74
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aidee I. Sánchez-Reséndiz, Anayansi Escalante-Aburto, Vidalina Andía-Ayme, Cristina Chuck-Hernández
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food, Vol 17, Iss 1, Pp 864-872 (2019)
In this work, the structural and functional properties of proteins from black and yellow quinoa were assessed as well as the in vitro digestibility. Black quinoa flours contained higher amounts of crude fiber and lower amounts of total starch compare
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dfc32fe8ffbc4b7e9dc3c9e86157ebbc
Autor:
Ronald Juven Reyes Narváez, Máximo Florean Chávez Santos, Angel Ramiro Yupanqui Sanchez, Roberth Lozano Tacuri Toribio, Miriam Esther Campos Llana, Antonio Escalante Aburto, Raúl Jesús Vergara Moncada, Juan Roosevelt González Lucero, Álvaro Velásquez Ayma, Jesús Efraín Humpire Castillo
Publikováno v:
Journal of Global Education Sciences. 5:59-70
The study aimed to determine if there is a significant relationship between multiple intelligence and learning. For this reason, the research was carried out in higher education. The type of research is applied, being the level of descriptive and cor