Zobrazeno 1 - 10
of 749
pro vyhledávání: '"Erythrose"'
Autor:
Na Song, Huili Xia, Yaoru Xie, Shuaikang Guo, Rong Zhou, Lingling Shangguan, Kun Zhuang, Huiyan Zhang, Feiran An, Xueyun Zheng, Lan Yao, Shihui Yang, Xiong Chen, Jun Dai
Publikováno v:
Synthetic and Systems Biotechnology, Vol 10, Iss 1, Pp 294-306 (2025)
Tyrosol is an important component of pharmaceuticals, nutraceuticals, and cosmetics, and their biosynthetic pathways are currently a hot research topic. d-Erythrose 4-phosphate is a key precursor for the biosynthesis of tyrosol in Saccharomyces cerev
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/001e52c3ba31439e9374bbca59ea6744
Publikováno v:
Microbial Cell Factories, Vol 23, Iss 1, Pp 1-17 (2024)
Abstract Background Erythritol is a four-carbon polyol with an unclear role in metabolism of some unconventional yeasts. Its production has been linked to the osmotic stress response, but the mechanism of stress protection remains unclear. Additional
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/978476eab8d34cf48069d48675c58f70
Publikováno v:
Journal of Chemical Research. Jun2016, Vol. 40 Issue 6, p331-334. 4p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Pigment International, Vol 9, Iss 3, Pp 151-165 (2022)
ABSTRACT Perioral pigmentation is a commonly encountered condition in the skin Out Patient Department (OPD), occurring due to a variety of primary as well as secondary causes. The affection of the perioral skin being readily visible negatively impact
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7a7d9fe6ca98422ba93e82c475a88a4b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Cell and Molecular Research, Vol 10, Iss 2, Pp 97-101 (2019)
Erythritol as a non-caloric and non-cariogenic sweetener is safe for diabetics. Both microbial fermentation and chemical methods can be used to produce erythritol, but chemical methods failed to be industrialized due to their low efficiency. Moniliel
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/41dfa43a05294d24b8bec998035c216a