Zobrazeno 1 - 10
of 666
pro vyhledávání: '"Erwinia herbicola"'
Autor:
Asli Giray, Sibel Pekdemir
Publikováno v:
Turkish Journal of Agriculture: Food Science and Technology, Vol 10, Iss 8, Pp 1420-1425 (2022)
Vitamin A is an essential micronutrient and has important functions such as vision, growth, reproduction embryogenesis, cellular differentiation, and proliferation, immune function and epithelial protector in the organism. Biotechnological production
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bad818dfa4e2472380ce9adbf26606a5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Annals of Plant Protection Sciences; Mar2021, Vol. 29 Issue 1, p63-66, 4p
Publikováno v:
Agronomía Mesoamericana, Vol 32, Iss 1 (2020)
Introduction. In Costa Rica, bacterial canker of mango has caused economic losses in most of the productive areas since the mid-1980s. The causal agents have been identified only by phenotypic methods such as Erwinia mangifera and E. herbicola. Objec
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5440919e40a649bc8e88e80eba396af8
Publikováno v:
Journal of Food Science (John Wiley & Sons, Inc.); Oct2020, Vol. 85 Issue 10, p3355-3362, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhou, Zhengkun, Jin, Jue1, Yue, Tianli2 yuetl305@nwsuaf.edu.cn, Lee, Tung-Ching1 lee@aesop.rutgers.edu
Publikováno v:
Food & Bioprocess Technology. Nov2014, Vol. 7 Issue 11, p3259-3268. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Chimica Slovenica, Vol 62, Iss 3, Pp 509-517 (2015)
Polysaccharide levan is a homopolymer of fructose and is an important component of plants, yeast, fungi and some bacterial biofilms. In this paper we report on the structural properties of aqueous solutions of bacterial levan utilizing small-angle X-
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/97662a08f83b4673bd3a60854a9d61c6