Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Ertosun, Seymanur"'
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology March 2021 109:464-481
Autor:
Aylanc, Volkan, Ertosun, Seymanur, Akyuz, Lalehan, Koc Bilican, Behlul, Gokdag, Semih, Bilican, Ismail, Cakmak, Yavuz Selim, Yilmaz, Bahar Akyuz, Kaya, Murat
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules 15 July 2020 155:508-515
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sargin, Idris, Akyuz, Lalehan, Kaya, Murat, Tan, Gamze, Ceter, Talip, Yildirim, Kevser, Ertosun, Seymanur, Aydin, Gozde Hatun, Topal, Muge
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules December 2017 105 Part 1:749-756
Autor:
Ertosun, Seymanur, Falcão, Soraia I., Aylanc, Volkan, Tomás, Andreia, Russo-Almeida, Paulo, Rodrigues, Paula, Vilas-Boas, Miguel
Publikováno v:
Journal of Food Measurement & Characterization; Jan2024, Vol. 18 Issue 1, p451-463, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ertosun, Seymanur
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Over the last years, the rise of disease cases caused by different reasons have enforced people to live healthier and give attention to a diet with a significant effect on body health. Thus, there is a considerable interest in developing healthy food
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::e9745b9dfc672958bcbcb5dbc5e84c33