Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"Errichiello, Francesco"'
Autor:
Errichiello, Francesco1 (AUTHOR) francesco.errichiello@unina.it, Picariello, Luigi1 (AUTHOR), Forino, Martino1 (AUTHOR) forino@unina.it, Blaiotta, Giuseppe1 (AUTHOR), Petruzziello, Ernesto1 (AUTHOR), Moio, Luigi1 (AUTHOR), Gambuti, Angelita1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Molecules. Jun2024, Vol. 29 Issue 12, p2907. 21p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
D'Amato, Maria, Cerulli, Antonietta, Errichiello, Francesco, Gambuti, Angelita, Moio, Luigi, Forino, Martino, Piacente, Sonia
Publikováno v:
In Food Chemistry Advances October 2023 2
Autor:
Errichiello, Francesco, D'Amato, Maria, Gambuti, Angelita, Moio, Luigi, Pastore, Arianna, AL-Hmadi, Hekmat, Stornaiuolo, Mariano, Serino, Elena, Taglialatela-Scafati, Orazio, Forino, Martino
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods May 2023 104
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gambuti, Angelita, Picariello, Luigi, Forino, Martino, Errichiello, Francesco, Guerriero, Antonio, Moio, Luigi
Publikováno v:
Applied Sciences (2076-3417); Mar2022, Vol. 12 Issue 5, p2555, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.