Zobrazeno 1 - 10
of 659
pro vyhledávání: '"Ermolaev, V"'
Publikováno v:
Vestnik MGTU, Vol 26, Iss 3, Pp 292-303 (2023)
Due to the latest scientific achievements new opportunities have appeared for deeper processing of not only raw materials, but also by-products of the country's agro-industrial complex. Beet sugar production is a source of a number of by-products suc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/52b447a311cf4f7b85567abf3aa29840
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ermolaev, V.
A high-level description of an algorithm which computes the minimum perimeter triangle enclosing a convex polygon in linear time exists in the literature. Besides that an implementation of the algorithm is given in the subsequent work. However, that
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1606.02098
Autor:
Ermolaev, V. T.1 (AUTHOR), Semenov, V. Yu.1 (AUTHOR) vitali.semenov@gmail.com, Artukhin, I. V.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Radiophysics & Quantum Electronics. May2023, Vol. 65 Issue 12, p934-945. 12p.
Autor:
Arkhipova, D., Ermolaev, V., Miluykov, V., Gaynanova, G., Zakharova, L., Wagner, G., Oeckler, O., Hey-Hawkins, E.
Publikováno v:
In Journal of Organometallic Chemistry 15 September 2020 923
Publikováno v:
Scientific & Technical Information Processing; Jun2024, Vol. 51 Issue 2, p115-122, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ermolaev, V.
Publikováno v:
Проблеми законності / Problems of Legality. (129):3-10
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=354336
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 27, p 00008 (2020)
The purpose of studying the thermal effusivity of the grain mass in a metal silo is to obtain a dynamic mathematical model of the processes of layered changes in the temperature of the grain mass under the influence of an external factor. Such an ext
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2c84db7fa07d41f28d74fc08e64b10fc
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 27, p 00009 (2020)
This work is aimed at studying the influence of various components’ content on the process of vacuum dehydration. It was found that with an increase in the proportion of fat in dry matter from 10 to 20 %, the duration of disinfection increases by 4
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cfbfae203bdb49a38d43fa5d0bde24be