Zobrazeno 1 - 10
of 84
pro vyhledávání: '"Er Jun Cheng"'
Publikováno v:
Journal of Food Protection, Vol 86, Iss 11, Pp 100146- (2023)
Hand hygiene is critical in the food service industry. Bacteria can easily be transferred between different surfaces to food during food preparation. Common hygiene practices include hand washing and usage of disposable gloves. Food handlers are ofte
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a6e83b30fc1a4478977a05211f1967f2
Autor:
Li, Angela, Er, Jun Cheng, Khor, Wei Ching, Liu, Mei Hui, Sin, Valerie, Chan, Sheot Harn, Aung, Kyaw Thu
Publikováno v:
In Journal of Food Protection November 2024
Autor:
Sin, Jia En Valerie, Shen, Ping, Teo, Guat Shing, Neo, Lay Peng, Huang, Lifei, Chua, Patricia, Tan, Mui Woon, Wu, Yuansheng, Li, Angela, Er, Jun Cheng, Chan, Sheot Harn
Publikováno v:
In Heliyon November 2023 9(11)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhang, Liyun, Er, Jun Cheng, Xu, Wang, Qin, Xian, Samanta, Animesh, Jana, Santanu, Lee, Chi-Lik Ken, Chang, Young-Tae
Publikováno v:
In Analytica Chimica Acta 7 March 2014 815:51-56
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.