Zobrazeno 1 - 10
of 2 949
pro vyhledávání: '"Epicutaneous sensitization"'
Autor:
Yamaura, Maiko1 (AUTHOR), Iwahashi, Yuriko1 (AUTHOR), Hashimoto, Eri1 (AUTHOR), Miura, Jun1 (AUTHOR), Murayama, Yuri1 (AUTHOR), Koshikawa, Sachiko1 (AUTHOR), Inomata, Naoko1 (AUTHOR) ninomata@med.showa-u.ac.jp, Cuevas Covarrubias, Sergio A.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Case Reports in Dermatological Medicine. 9/11/2024, Vol. 2024, p1-4. 4p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Brandt, Eric B., Ruff, Brandy P., Filuta, Alyssa L., Chang, Wan-Chi, Shik, Dana, Khurana Hershey, Gurjit K.
Publikováno v:
In The Journal of Allergy and Clinical Immunology June 2023 151(6):1660-1666
Autor:
Maiko Yamaura, Yuriko Iwahashi, Eri Hashimoto, Jun Miura, Yuri Murayama, Sachiko Koshikawa, Naoko Inomata
Publikováno v:
Case Reports in Dermatological Medicine, Vol 2024 (2024)
Carmine is an aluminium and/or calcium-chelated complex form of carminic acid (CA), which is derived from the Dactylopius coccus extract (cochineal), and is globally used as a red-colourant in foods and cosmetics. Although several allergens in carmin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a9eab5d4b834483ea5b5f0253b3c8b51
Autor:
Inan, Saadet1 (AUTHOR) saadet.inan@temple.edu, Ward, Sara J.1 (AUTHOR) sara.ward@temple.edu, Baltazar, Citlalli T.1 (AUTHOR) tuk93275@temple.edu, Peruggia, Gabrielle A.2 (AUTHOR) elham.javed@jefferson.edu, Javed, Elham2 (AUTHOR), Nayak, Ajay P.2 (AUTHOR) ajay.nayak@jefferson.edu
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. Sep2023, Vol. 24 Issue 18, p14328. 16p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Бюллетень сибирской медицины, Vol 20, Iss 4, Pp 180-192 (2022)
Background. According to the currently existing hypothesis, epicutaneous sensitization is one of the leading mechanisms in the development of food allergy.The aim of this review was to analyze immune mechanisms in epicutaneous sensitization and the r
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4a7a4e6aa78d44ea8e1b335b0ebb732a
Autor:
Matsubara, Takeshi1 ta-matsubara@morinagamilk.co.jp, Iwamoto, Hiroshi1, Nakazato, Yuki1, Okamoto, Tomoyuki1, Ehara, Tatsuya1, Izumi, Hirohisa1, Takeda, Yasuhiro1
Publikováno v:
Pediatric Allergy & Immunology. Jun2018, Vol. 29 Issue 4, p433-440. 8p.
Autor:
Tham, Elizabeth Huiwen1,2 (AUTHOR) elizabeth_tham@nuhs.edu.sg, Rajakulendran, Mohana2 (AUTHOR), Lee, Bee Wah1 (AUTHOR), Van Bever, Hugo P. S.1,2 (AUTHOR), Sampson, Hugh (AUTHOR)
Publikováno v:
Pediatric Allergy & Immunology. Jan2020, Vol. 31 Issue 1, p7-18. 12p.