Zobrazeno 1 - 10
of 78
pro vyhledávání: '"Enzyme addition"'
Autor:
Xin Wang, Na Guo, Jingting Hu, Chenchen Gou, Xinyue Xie, Haobo Zheng, Aimei Liao, Jihong Huang, Ming Hui, Na Liu
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 15 (2024)
Sweet potato residue (SPR) is the by-product of starch extraction from fresh sweet potatoes and is rich in carbohydrates, making it a suitable substrate for bioethanol production. An amylolytic industrial yeast strain with co-expressing α-amylase an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1137d27341ca483dab71f0fe714a1382
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 18, p 3475 (2023)
In this study, five varieties of hybrid grapes were processed into juice to assess the influence of variety, destemming process and enzyme addition on juice quality, including yield, physicochemical properties and bioactive compounds. The results hig
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1a9b3372640c4ebcb30517d84c72f42d
Publikováno v:
Animals, Vol 12, Iss 8, p 1002 (2022)
The objective of this study was to evaluate the effects of extruded corn with added amylase under different moisture conditions on the growth performance, intestinal function, and microbiome of weaning piglets. Fourty-eight 24-day-old weaning piglets
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0c8eb9ce0e87468e96c3ba63d6bfa98c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Moritz Hallama, Carola Pekrun, Paula Mayer-Gruner, Marie Uksa, Yulduz Abdullaeva, Stefan Pilz, Michael Schloter, Hans Lambers, Ellen Kandeler
Publikováno v:
Plant Soil 476, 353–373 (2022)
Background and aims The characterisation of plant-available phosphorus (P) pools and the assessment of the microbial community in the rhizosheath of cover crops can improve our understanding of plant–microbe interactions and P availability. Methods
Publikováno v:
Biofuel Research Journal, Vol 2, Iss 4, Pp 309-316 (2015)
Utilisation of wheat straw and wool textile waste in dry anaerobic digestion (AD) process was investigated. Dry-AD of the individual substrates as well as co-digestion of those were evaluated using different total solid (TS) contents ranging between
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1b316923151d421180e1aaad319c6b70
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.