Zobrazeno 1 - 10
of 46 135
pro vyhledávání: '"Enzyme Inhibitory"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 18, Pp 87-98 (2024)
In this study, buffalo cheese was prepared with rennet from Moringa oleifera seeds. The process was optimized based on sensory characteristics and hydrolysis degree. The composition of water-soluble peptides from the cheese was analyzed. Furthermore,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8290df5dcb434f2793611c73ed17b94a
Autor:
Mirdhayati, Irdha1 irdha.mirdhayati@uin-suska.ac.id, Haritsah Zain, Wieda Nurwidada1, Fatah, Abdul1, Issei Yokoyama2, Arihara, Keizo2
Publikováno v:
Animal Bioscience. Oct2024, Vol. 37 Issue 10, p1799-1808. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ruyin Li1, Tongtong Tang1, Feifei Ma2,3, Yani Wang1, Jian-Guo Zhang1,4, Zhi-Jing Ni4, Li Jiang1 lijiang@hfut.edu.cn
Publikováno v:
Current Topics in Nutraceutical Research. Jan2024, Vol. 22 Issue 1, p108-115. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.