Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Enzymatic hydrolysis of soybean"'
Autor:
Qincheng Huang, Yixin Miao, Jiadai Liu, Han Wang, Chuanjie Qin, Xiaodan Wang, Erchao Li, Jianguang Qin, Liqiao Chen
Publikováno v:
Aquaculture Reports, Vol 36, Iss , Pp 102072- (2024)
An 8-week experiment was conducted to study the effect of dietary enzymatic hydrolysis of full-fat soybean (ESB) in combination with fish meal (FM) on the growth performance, oxidation resistance, immunity and intestinal health of juvenile Chinese mi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/662e67fb76c64cc786a0de69f3f06e46
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.