Zobrazeno 1 - 10
of 617
pro vyhledávání: '"Enzymatic esterification"'
Publikováno v:
Biotechnology for Biofuels and Bioproducts, Vol 17, Iss 1, Pp 1-15 (2024)
Abstract Biotransformation with enzymes and de novo syntheses with whole-cell biocatalysts each have specific advantages. These can be combined to achieve processes with optimal performance. A recent approach is to perform bioconversion processes and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/593c6e6ab0a74c80a6d86932f7023831
Publikováno v:
Biofuel Research Journal, Vol 10, Iss 2, Pp 1830-1843 (2023)
This study recovered γ-oryzanol from rice bran acid oil (RBAO), following an initial enzymatic esterification/transesterification to selectively convert its glyceride impurities into fatty acid ethyl esters (FAEEs) or biodiesel. γ-oryzanol was then
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bf44df9346c744d8a1c31a8e6efb04e5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jingrong Zhao, Youqiang Xu, Hongyun Lu, Dong Zhao, Jia Zheng, Mengwei Lin, Xin Liang, Ze Ding, Wenqi Dong, Maochen Yang, Weiwei Li, Chengnan Zhang, Baoguo Sun, Xiuting Li
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 13 (2023)
Fatty acid ethyl esters are important flavor chemicals in strong-flavor Baijiu. Monascus purpureus YJX-8 is recognized as an important microorganism for ester synthesis in the fermentation process. Enzyme LIP05 from YJX-8 can efficiently catalyze the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8f56c886e1d8449389a4665ac8be0abb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marta Martinez-Garcia, Jaime Gracia-Vitoria, Karolien Vanbroekhoven, Winnie Dejonghe, Yamini Satyawali
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 12, Iss 3, p 657 (2023)
Lignin is an abundant and renewable source of phenolic compounds that can be used as natural antioxidants to substitute synthetic, petroleum-based alternatives. The development of lignin depolymerization techniques has improved the accessibility of l
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/35cb391edc414f42bb5f19e53bb5cc6f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Shanxiu Ming, Shuyi Li, Zhe Chen, Xujun Chen, Feifei Wang, Shaonan Deng, Krystian Marszałek, Zhenzhou Zhu, Wenxiang Zhang, Francisco J. Barba
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 11, Iss 10, p 1906 (2022)
Lipophilization is a promising way to improve the bioavailability of flavonoids. However, the traditional enzymatic esterification methods are time-consuming, and present low yields and purity. Herein, a novel membrane-based lipophilization technolog
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1c9c4b0227984fc5a1cdfc891b23c6cc