Zobrazeno 1 - 10
of 1 506
pro vyhledávání: '"Enzymatic degumming"'
Autor:
Thangaraju, Suka1 (AUTHOR), Modupalli, Nikitha1 (AUTHOR), Naik, Mohan1 (AUTHOR), Rawson, Ashish2 (AUTHOR) ashish.rawson@iifpt.edu.in, Natarajan, Venkatachalapathy1 (AUTHOR) venkat@iifpt.edu.in
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Jun2023, Vol. 46 Issue 6, p1-12. 12p.
Autor:
Khamies, Maged1 (AUTHOR), Hagar, Mohamed1,2 (AUTHOR) Mohamed.hagar@alexu.edu.eg, Kassem, Taher S. E.1 (AUTHOR), Moustafa, Amira Hossam Eldin1 (AUTHOR) amira.mostafa@alexu.edu.eg
Publikováno v:
Scientific Reports. 2/19/2024, Vol. 14 Issue 1, p1-15. 15p.
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 49, Iss 9, Pp 145-149 (2024)
为生产高品质的一级大豆油,以大豆原油为原料,采取深度酶法脱胶、预复脱色、填料塔和板式塔脱臭、双捕集器捕集工艺生产一级大豆油。对于磷含量600~800 mg/kg的大豆原油,采用磷脂酶C(P
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/92acadce25964aad9fd0cb61ac4884f3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-15 (2024)
Abstract The vegetable oil degumming process plays a critical role in refining edible oil. Phospholipids (PL) removal from crude extracted soybean oil (SBO) by the enzymatic degumming process has been investigated in this work. Enzymatic degumming of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1a4e7e203a964f5bb8beb6d7bd91f56d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
YINGHUA TIAN1 yinghua_tian@163.com, LIQIAN TENG1, JIAQI YANG1, HAIYAN JIN1, HONGWEN GUO1, HONGYAN WU1, CHUANG LI1
Publikováno v:
Cellulose Chemistry & Technology. Jan/Feb2024, Vol. 58 Issue 1/2, p125-132. 8p.
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 48, Iss 4, Pp 16-20 (2023)
为了优化浓香菜籽油超声辅助酶法脱胶工艺,以浓香菜籽原油为原料,以磷脂含量为考察指标,通过单因素试验探究酶添加量、反应时间、反应温度、pH、水添加量以及超声功率对浓香菜籽
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/27627c35a36148a3af1c7d369d147c43
Autor:
Tamara Nosenko1 tamara_nosenko@ukr.net, Diana Zhupanova1
Publikováno v:
Ukrainian Food Journal. 2023, Vol. 12 Issue 2, p252-264. 13p.