Zobrazeno 1 - 10
of 564
pro vyhledávání: '"Enzymatic Gelation"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wang, Linran, Moraru, Carmen I. *
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science April 2021 104(4):3970-3979
Autor:
Djoullah, Attaf, Saurel, Rémi
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering March 2021 292
Publikováno v:
Gels, Vol 9, Iss 4, p 347 (2023)
Self-assembling peptides (SAPs) have been increasingly studied as hydrogel–former gelators because they can create biocompatible environments. A common strategy to trigger gelation, is to use a pH variation, but most methods result in a change in p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ade31bde98664cd7ab34bd7b53615093
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules February 2018 107 Part A:1175-1183
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhiyun Zhang, Kanon Kobata, Hung Pham, Dorian Kos, Yunbing Tan, Jiakai Lu, David Julian McClements
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 6, p 851 (2022)
This study investigated the possibility of using a phase separation, mixing, and enzymatic gelation approach to construct seafood analogs from plant protein-polysaccharide mixtures with properties mimicking real seafood. Heat-denatured pea protein (1
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7c135743e6494a419d093a71d857a141
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.