Zobrazeno 1 - 10
of 12 527
pro vyhledávání: '"Enzymatic Extraction"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yiting Guo, Shenao Nan, Chengcheng Qiu, Chenyu Song, Bengang Wu, Yanhua Tang, Lifang Cheng, Haile Ma
Publikováno v:
Ultrasonics Sonochemistry, Vol 111, Iss , Pp 107088- (2024)
This study investigated the effect of ultrasound-assisted enzymatic extraction (UAEE) on the extraction efficiency, antioxidant activity, and structural properties of jujube polysaccharide (JPS), with hot water extraction (HWE), ultrasound-assisted e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ce8bca5113924c169d83c2062c7e91bb
Publikováno v:
Ultrasonics Sonochemistry, Vol 109, Iss , Pp 106996- (2024)
Extraction of coconut paring oil (CPO) from processing by-products adds value to the product and reduces resource wastage. This study aims to assess the impact of 20 kHz, 20/80 kHz and 20/40/80 kHz of multi-frequency ultrasonic-assisted enzymatic ext
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5668ba2976aa402eb9d5cc303ff14cad