Zobrazeno 1 - 10
of 140
pro vyhledávání: '"Enterococcus faecalis UGRA10"'
Autor:
Baños, Alberto, García, J. David, Núñez, Cristina, Mut-Salud, Nuria, Ananou, Samir, Martínez-Bueno, Manuel, Maqueda, Mercedes, Valdivia, Eva
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology October 2019 132
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lidia Gil-Martínez, Alberto Baños, Juan José Ariza, Manuel Martínez-Bueno, C. Nuñez, J. David García-López, Eva Valdivia
Publikováno v:
Food microbiology. 77
The aim of this study was to evaluate the effects of Enterococcus faecalis UGRA10 and its enterocin AS-48 against the fish pathogen Lactococcus garvieae. The minimum bactericidal concentrations of AS-48 against L. garvieae CECT 5807, 5806, and 5274 w
Autor:
Samir Ananou, Nuria Mut-Salud, Mercedes Maqueda, Alberto Baños, J. David García, Manuel Martínez-Bueno, Eva Valdivia, C. Nuñez
Publikováno v:
Food and Chemical Toxicology. 132:110667
Few studies have examined the use of animal models to evaluate the in-vivo toxicity of antimicrobial peptides, but such research is essential to their safe use in foods. This study was performed to evaluate any adverse effects of enterocin AS-48, a c
Autor:
Rubén Cebrián, R. Pérez-Pulido, Mercedes Maqueda, Manuel Martínez-Bueno, Alberto Baños, Eva Valdivia
Publikováno v:
Food Microbiology. 30:59-67
Enterococcus faecalis UGRA10, a new AS-48-producer strain, has been isolated from a Spanish sheep’s cheese. The inhibitory substance produced by E. faecalis UGRA10 was purified and characterized using matrix-assisted laser desorption ionization-tim
Autor:
Juan Manuel Peralta-Sánchez, Antonio Manuel Martín-Platero, Juan José Ariza-Romero, Miguel Rabelo-Ruiz, María Jesús Zurita-González, Alberto Baños, Sonia María Rodríguez-Ruano, Mercedes Maqueda, Eva Valdivia, Manuel Martínez-Bueno
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 10 (2019)
Antimicrobial resistance (AMR) is one of the most serious threats for human health in the near future. Livestock has played an important role in the appearance of antibiotic-resistant bacteria, intestinal dysbiosis in farming animals, or the spread o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cf93df3f5a7e4f8a845f5f8609be4f27
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.