Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Enriqueta Arias, M."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Eugenio, Maria E., Hernandez, Manuel, Moya, Raquel, Raquel Martin-Sampedro, Villar, Juan C., Enriqueta Arias, M.
Publikováno v:
Repositorio de Resultados de Investigación del INIA
Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria INIA
BioResources, Vol 6, Iss 3, Pp 3231-3241 (2011)
Scopus-Elsevier
ResearcherID
INIA: Repositorio de Resultados de Investigación del INIA
Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria INIA
BioResources, Vol 6, Iss 3, Pp 3231-3241 (2011)
Scopus-Elsevier
ResearcherID
INIA: Repositorio de Resultados de Investigación del INIA
The aim of this work is to prove the suitability of a new alkaline and halo-tolerant bacterial laccase (SilA) produced by Streptomyces ipomoea CECT 3341 to enhance the conventional chemical bleaching process of an industrial eucalyptus kraft pulp. Th
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::11c5315993c9db1ba72a23b0cd58f596
http://hdl.handle.net/20.500.12792/1269
http://hdl.handle.net/20.500.12792/1269
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.