Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"Enrique Botello-Alvarez"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Enrique Botello-Alvarez, Ramiro Rico-Martínez, Micael G. Bravo-Sánchez, J.A. Gómez-Náfate, L. A. Alcaraz-Caracheo, M. Calderón-Ramírez
Publikováno v:
Proceeding of Second Thermal and Fluids Engineering Conference.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
K. Gutiérrez-Moreno, Enrique Botello-Alvarez, Marcela Cárdenas-Manríquez, Hugo Jiménez-Islas, G.K. Rodríguez-Lerma, Ramiro Rico-Martínez, J.L. Navarrete-Bolaños
Publikováno v:
Journal of Food Science. 76:M346-M352
A procedure for designing starter cultures for fermentation is illustrated for prickly pear wine production. The illustration includes kinetic studies on inoculated and spontaneous fermentation, microorganism identification studies based on molecular