Zobrazeno 1 - 10
of 163
pro vyhledávání: '"Enrione, Javier"'
Publikováno v:
In Food Science and Human Wellness November 2022 11(6):1650-1659
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering October 2021 307
Autor:
Enrione, Javier
There is conflicting information on the mechanical properties and ageing kinetics of starch-water-glycerol systems. This makes understanding the changes occurring on storage of edible products difficult to predict. The work described in this thesis l
Externí odkaz:
http://ethos.bl.uk/OrderDetails.do?uin=uk.bl.ethos.422759
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pępczyńska, Marzena, Díaz-Calderón, Paulo, Quero, Franck, Matiacevich, Silvia, Char, Cielo, Enrione, Javier
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids December 2019 97
Autor:
Zaupa, Alessandro, Byres, Nicholas, Dal Zovo, Chiara, Acevedo, Cristian A., Angelopoulos, Ioannis, Terraza, Claudia, Nestle, Nikolaus, Abarzúa-Illanes, Phammela N., Quero, Franck, Díaz-Calderón, Paulo, Olguín, Yusser, Akentjew, Tamara L., Wilkens, Camila A., Padilla, Cristina, Zacconi, Flavia C., Pino-Lagos, Karina, Blaker, Jonny J., Khoury, Maroun, Enrione, Javier, Acevedo, Juan Pablo
Publikováno v:
In Materials Science & Engineering C September 2019 102:373-390
About the endothermal transitions of galactomannans: A multi-analytical DSC, LF-1H NMR and DMA study
Autor:
Busch, Verónica M., Santagapita, Patricio R., Díaz-Calderón, Paulo, Enrione, Javier I., Buera, M. Pilar
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 1 May 2019 211:31-38
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Quero, Franck, Padilla, Cristina, Campos, Vanessa, Luengo, Jorge, Caballero, Leonardo, Melo, Francisco, Li, Qiang, Eichhorn, Stephen J., Enrione, Javier
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 1 September 2018 195:89-98