Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"Enriched candies"'
Autor:
Yara Paula de Oliveira Nishiyama-Hortense, Maria Júlia de Paula Rossi, Victoria Diniz Shimizu-Marin, Natália Soares Janzantti, Sergio Gómez-Alonso, Roberto Da-Silva, Ellen Silva Lago-Vanzela
Publikováno v:
Future Foods, Vol 6, Iss , Pp 100179- (2022)
This study aimed to evaluate the applicability of grape juice, despite being from immature grape, as a bioingredient and natural coloring in jelly candy. The product was made containing BRS Violeta grape juice, gelatin, honey, agar and natural aroma.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/409c9cc7b75a4fdc964be023d739cd9a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.