Zobrazeno 1 - 10
of 134
pro vyhledávání: '"Enomoto, Toshiki"'
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science June 2022 28
Autor:
Kobayashi, Rie, Enomoto, Masami, Higa, Miwa, Okuno, Ikumi, Kizaki, Fuka, Taniguchi, Asuka, Enomoto, Toshiki
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science October 2019 17
Autor:
Abdel-Hamid, Mahmoud, Romeih, Ehab, Gamba, Raúl Ricardo, Nagai, Emiko, Suzuki, Takuya, Koyanagi, Takashi, Enomoto, Toshiki
Publikováno v:
In International Dairy Journal April 2019 91:1-8
Publikováno v:
In Journal of Bioscience and Bioengineering September 2017 124(3):255-262
Autor:
Sasaki, Tetsuya, Koshi, Erina, Take, Harumi, Michihata, Toshihide, Maruya, Masachika, Enomoto, Toshiki
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 April 2017 220:177-183
Autor:
Higashimura, Yasuki, Hirabayashi, Misaki, Nishikawa, Hitomi, Inoue, Ryo, Nagai, Emiko, Matsumoto, Kenji, Enomoto, Toshiki, Mizushima, Katsura, Takagi, Tomohisa, Naito, Yuji
Publikováno v:
Journal of Clinical Biochemistry and Nutrition
Consumption of yacon (Smallanthus sonchifolius) is associated with beneficial effects such as prevention of metabolic diseases. Yacon root is known to contain various bioactive components including indigestible carbohydrates, but the alteration of in
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.