Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"Enological characteristics"'
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 23, Iss , Pp 101693- (2024)
Ningxia is one of the well-known wine producing regions in China. However, the oenological and aroma characteristics of indigenous yeasts remains hidden. The fermentative and oenological properties including stress resistance, hydrogen sulfide, foam
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/08cdc86689574ce7995c9cbacb6781be
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rossana Sidari, Katarína Ženišová, Blanka Tobolková, Elena Belajová, Tereza Cabicarová, Mária Bučková, Andrea Puškárová, Matej Planý, Tomáš Kuchta, Domenico Pangallo
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 9, Iss 11, p 2223 (2021)
Wine reflects the specificity of a terroir, including the native microbiota. In contrast to the use of Saccharomyces cerevisiae commercial starters, a way to maintain wines’ microbial terroir identities, guaranteeing at the same time the predictabi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c48e109e3f4b403a8895608d10766012
Autor:
Çağrı ERSEÇ, Ahmet Şükrü DEMİRCİ
Publikováno v:
Volume: 20, Issue: 1 155-165
Journal of Tekirdag Agricultural Faculty
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Journal of Tekirdag Agricultural Faculty
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Günümüzde, özellikle büyük çaplı ticari şarap üretiminde, fermantasyon genellikle Saccharomyces cerevisiae türü maya kültürleri kullanılarak gerçekleştirilmektedir. Standart şarap mayası starter kültürleri Uluslararası büyük m
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::71c4923e953f0e301c2dba901356ef92
https://hdl.handle.net/20.500.11776/12230
https://hdl.handle.net/20.500.11776/12230
Autor:
Tereza Cabicarová, Mária Bučková, Blanka Tobolková, Andrea Puškárová, Rossana Sidari, Domenico Pangallo, Elena Belajová, Matej Planý, Tomáš Kuchta, Katarína Ženišová
Publikováno v:
Microorganisms
Volume 9
Issue 11
Microorganisms, Vol 9, Iss 2223, p 2223 (2021)
Volume 9
Issue 11
Microorganisms, Vol 9, Iss 2223, p 2223 (2021)
Wine reflects the specificity of a terroir, including the native microbiota. In contrast to the use of Saccharomyces cerevisiae commercial starters, a way to maintain wines’ microbial terroir identities, guaranteeing at the same time the predictabi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.