Zobrazeno 1 - 10
of 191
pro vyhledávání: '"Engrola S"'
Autor:
Yúfera, M., Nguyen, M.V., Navarro-Guillén, C., Moyano, F.J., Jordal, A.-E.O., Espe, M., Conceição, L.E.C., Engrola, S., Le, M.H., Rønnestad, I.
Publikováno v:
In Comparative Biochemistry and Physiology, Part A April 2019 230:71-80
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Aquaculture 15 November 2013 414-415:46-55
Publikováno v:
IRTA Pubpro. Open Digital Archive
Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)
Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)
Gilthead seabream (Sparus aurata) tend to increase fat deposition during summer farming conditions in the Mediterranean, which may negatively affect productive performance and consumers' quality perception of the final product. Therefore, this study
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::bb18caeaae72bbe41b607d54b5704771
https://hdl.handle.net/10400.1/18664
https://hdl.handle.net/10400.1/18664
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.