Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"Englyst method"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 10, Pp 264-269 (2023)
It is of great significance to study a rapid and accurate method for determining the digestion characteristics of japonica rice starch. Taking japonica rice starch as the research object and the determination results of AOAC method (AOAC Official Met
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0cb26d5a27a247c4a9cbd31f21d83872
Autor:
Camila Sztoltz Piroski, Ana Cláudia Bedin, Luiz Gustavo Lacerda, Alessandro Nogueira, Ivo Mottin Demiate
Publikováno v:
Brazilian Archives of Biology and Technology, Vol 64, Iss spe (2021)
Abstract Slowly digestible starch (SDS) and resistant starch (RS) associate with health benefits when present in the diet. This study aimed to evaluate ready-to-eat corn and cassava flours regarding their commercial presentation (dry or flaked), comp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4c84b512f701408b81e125230cd53cc3
Autor:
Ivo Mottin Demiate, Luiz Gustavo Lacerda, Camila Sztoltz Piroski, Alessandro Nogueira, Ana Claudia Bedin
Publikováno v:
Brazilian Archives of Biology and Technology, Vol 64, Iss spe (2021)
Brazilian Archives of Biology and Technology v.64 n.spe 2021
Brazilian Archives of Biology and Technology
Instituto de Tecnologia do Paraná (Tecpar)
instacron:TECPAR
Brazilian Archives of Biology and Technology, Volume: 64, Issue: spe, Article number: e21200693, Published: 09 JUL 2021
Brazilian Archives of Biology and Technology v.64 n.spe 2021
Brazilian Archives of Biology and Technology
Instituto de Tecnologia do Paraná (Tecpar)
instacron:TECPAR
Brazilian Archives of Biology and Technology, Volume: 64, Issue: spe, Article number: e21200693, Published: 09 JUL 2021
Slowly digestible starch (SDS) and resistant starch (RS) associate with health benefits when present in the diet. This study aimed to evaluate ready-to-eat corn and cassava flours regarding their commercial presentation (dry or flaked), composition a
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da UEPG
Universidade Estadual de Ponta Grossa (UEPG)
instacron:UEPG
Universidade Estadual de Ponta Grossa (UEPG)
instacron:UEPG
Submitted by Angela Maria de Oliveira (amolivei@uepg.br) on 2020-04-30T23:39:20Z No. of bitstreams: 2 license_rdf: 811 bytes, checksum: e39d27027a6cc9cb039ad269a5db8e34 (MD5) Bárbara Barretti.pdf: 2502122 bytes, checksum: 866df4e4f241e83cb8bd76ca8b8
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::7869d362ae5e5275b359f277ea2aae24
http://tede2.uepg.br/jspui/handle/prefix/3056
http://tede2.uepg.br/jspui/handle/prefix/3056
Autor:
Piroski, Camila Sztoltz
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da UEPG
Universidade Estadual de Ponta Grossa (UEPG)
instacron:UEPG
Universidade Estadual de Ponta Grossa (UEPG)
instacron:UEPG
Submitted by Angela Maria de Oliveira (amolivei@uepg.br) on 2019-06-18T01:28:22Z No. of bitstreams: 2 license_rdf: 811 bytes, checksum: e39d27027a6cc9cb039ad269a5db8e34 (MD5) Camila Sztoltz Piroski.pdf: 3793192 bytes, checksum: 4bbef49d48f04f5df06a7d
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::1a23a38cd65bfb86858be37087ecb2d3
http://tede2.uepg.br/jspui/handle/prefix/2842
http://tede2.uepg.br/jspui/handle/prefix/2842
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
El-Fahkhri, Rasem
The glycemic index (GI) can assist with determining the effect of food on blood glucose levels. The Englyst method is commonly used in vitro method to predict the GI, but it does not use food as eaten. The aim of this study was to establish and valid
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______453::32b7016b40cf8f6c89feb654d46365bd
https://hdl.handle.net/10214/10151
https://hdl.handle.net/10214/10151
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.