Zobrazeno 1 - 10
of 333
pro vyhledávání: '"Endogenous enzymes"'
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 5, Pp e27030- (2024)
Fish protein hydrolysates were obtained from cultured rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) viscera using commercial and endogenous enzymes. Two methods were employed for hydrolysis: acid autolysis (also known as silage) at room temperature for 10 days
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ac2703ba6dda4893b010d13ef0401923
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 16, p 3020 (2023)
Dried salted fish is a traditional dry-cured fish that is sprinkled with salt before the curing process. With a unique flavor as well as diverse varieties, dry-cured fish is popular among consumers worldwide. The presence of various microbial communi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e2ceb03479844d64b08c5e8363b5c09a
Publikováno v:
Biology, Vol 12, Iss 5, p 705 (2023)
Sea cucumbers Apostichopus japonicus will vomit their intestines during certain stimulations, and the collagen of the body wall will then be degraded. To define the effect of the sea cucumber intestine extracts on the body wall, the intestinal extrac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c466de4ce4fc4693a61a72c4d3351873
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chen Zhu, Dexin Jiao, Ying Sun, Lihang Chen, Siyu Meng, Xiaona Yu, Mingzhu Zheng, Meihong Liu, Jingsheng Liu, Huimin Liu
Publikováno v:
Molecules, Vol 27, Iss 19, p 6302 (2022)
The present study aimed to explore the effects of ultra-high pressure (UHP) on the cathepsin (B, D, H, and L) activities, protein oxidation, and degradation properties as well as quality characteristics of iced shrimp (Litopenaeus vannamei). Fresh sh
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/25e85e335011441d9c2b8b9cc65bc225
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Milan Houška, Filipa Vinagre Marques Silva, Evelyn, Roman Buckow, Netsanet Shiferaw Terefe, Carole Tonello
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 2, p 223 (2022)
High pressure processing (HPP) is a cold pasteurization technology by which products, prepacked in their final package, are introduced to a vessel and subjected to a high level of isostatic pressure (300–600 MPa). High-pressure treatment of fruit,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4e779c44168b442daf8d76e5ec6d4081
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.