Zobrazeno 1 - 10
of 70
pro vyhledávání: '"Ence, E."'
Nutrition value of legumes has been traditionally attributed to its high protein content. Protein content of legumes is variable dependent on different species and varieties, and highly affected by environmental factors. Usually protein quality is ch
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::105b4d2168a2de0d07535bfc58f3031c
http://hdl.handle.net/10492/6207
http://hdl.handle.net/10492/6207
Article The aim of the study was to analyse the quality of extruded cereals enriched with plant by-products and to obtain fermented drinks from production rejects. Extrusion was performed with co-rotating twin-screw extruder (compression ratio 8:1) a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::5960b2df819ce9e39a5d49ce289fee99
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agronomy Research; 2019 Special Issue II, Vol. 17 Issue (S2), p1346-1355, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Straumanis, M., Ence, E.
Publikováno v:
Zeitschrift für Anorganische und Allgemeine Chemie; 1936, Vol. 228 Issue 4, p334-340, 7p
Autor:
Straumanis, M., Ence, E.
Publikováno v:
Zeitschrift Für Kristallographie; December 1943, Vol. 105 Issue: 1-6 p1-10, 10p
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.