Zobrazeno 1 - 10
of 83
pro vyhledávání: '"Encapsulation Method"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
IEEE Access, Vol 7, Pp 38577-38583 (2019)
In this paper, a fiber Bragg grating (FBG) pressure sensor was designed and fabricated using 3D printing method for the measurement of vertical pressure. The raw material used for the fabrication of this new pressure sensor was Polylactic Acid (PLA).
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/699ade934e7d4a369ea9803d411a2d70
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
N. A. Antonova, G. M. Sorokoumova, T. N. Fedorova, S. L. Stvolynsky, D. A. Abaimov, V. I. Popenko, V. I. Shvets
Publikováno v:
Тонкие химические технологии, Vol 11, Iss 6, Pp 55-62 (2016)
Carnosine is a natural dipeptide antioxidant. It is proved that it protects human’s cells from oxidative stress. However, it has a short lifetime in a human organism due to the carnosinase activity. In order to solve this problem we used carnosine
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5d0b8bc2cd774147a34c5971cacbb167
Publikováno v:
Drug Design, Development and Therapy, Vol 2016, Iss Issue 1, Pp 665-676 (2016)
Vanessa Bourgeaux,1 José M Lanao,2 Bridget E Bax,3 Yann Godfrin11ERYTECH Pharma, Lyon, France; 2Department of Pharmacy and Pharmaceutical Technology, University of Salamanca, Salamanca, Spain; 3Cardiovascular and Cell Sciences Research Institute, St
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ce4ca07499b34148a4ad63904075c6e7
Publikováno v:
Molecules, Vol 25, Iss 24, p 5878 (2020)
Flavours and fragrances are volatile compounds of large interest for different applications. Due to their high tendency of evaporation and, in most cases, poor chemical stability, these compounds need to be encapsulated for handling and industrial pr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9a671df491044bae86bebaa44646778e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Burkina Natalia V., Naumova Maryna A.
Publikováno v:
Bìznes Inform, Iss 3, Pp 104-109 (2014)
Bank ratings are integral elements of information infrastructure that ensure sound development of the banking business. One of the key issues that the clients of banking structures are worried about is the issue of identification of the degree of rel
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0a093bedda33462794feb8cbcbae9e37