Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Enache, Iulia"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Grigore, Monica1 (AUTHOR), Enache, Iulia1,2 (AUTHOR), Chirvase, Mirela1 (AUTHOR), Popescu, Andrada Loredana1,2 (AUTHOR), Ionita-Radu, Florentina1,2 (AUTHOR) fionita04@yahoo.com, Jinga, Mariana1,2 (AUTHOR) fionita04@yahoo.com, Bucurica, Sandica1,2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Diagnostics (2075-4418). Feb2023, Vol. 13 Issue 3, p562. 5p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Manea, Maria Mirabela, Dragoş, Dorin, Dobri, Ana-Maria, Ghenu, Maria Iuliana, Stoican, Iulia-Cosmina, Enache, Iulia-Ioana, Tuta, Sorin
Publikováno v:
Romanian Journal of Internal Medicine; Mar2024, Vol. 62 Issue 1, p75-81, 7p
Autor:
Balaban, Daniel Vasile, Coman, Laura Ioana, Enache, Iulia Cristina, Mardan, Cristian Mihail, Dima, Alina, Jurcuț, Ciprian, Balaban, Marina, Costache, Raluca Simona, Ioniță-Radu, Florentina, Popp, Alina, Jinga, Mariana
Publikováno v:
Gastroenterology Insights; Dec2023, Vol. 14 Issue 4, p463-474, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta neurologica ScandinavicaREFERENCES. 145(5)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Neurologica Scandinavica; Feb2022, Vol. 145 Issue 2, p257-259, 3p
Autor:
ENACHE, Iuliana-Maria, CIURLA-LUCESCU, Liliana, STĂNCIUC, Nicoleta, IRIMIA, Liviu Mihai, PATRAȘ, Antoanela, VIZIREANU, Camelia
Publikováno v:
Journal of Engineering Science (Chişinău), Vol XXIX, Iss 4, Pp 138-149 (2022)
Cornelian cherry (Cornus mas L.) is one of the most important forest fruits, considered as a valuable horticultural resource of bioactives, such as anthocyanins - cyanidin3-glucoside, flavonoids, vitamins (e.g. vitamin C), carotenoids (e.g. β-carote
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dc1829474c394eb286461f04ea8d5ce6