Zobrazeno 1 - 10
of 44
pro vyhledávání: '"Emulsion cross-linking"'
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 30, Iss 4, Pp 150-156 (2022)
This research aims to prepare Astaxanthin Gelatin-Gum Arabic microspheres and to explore its preparing technology and pharmaceutical properties. The Astaxanthin Gelatin-Gum Arabic microspheres were prepared by emulsion cross-linking method using gela
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6605500954764f4a9e3ee6e7859b6b3a
Autor:
Jayanudin, Retno S.D. Lestari, Indar Kustiningsih, Dandi Irawanto, Rozak Bahaudin, Reyonaldo L.A. Wardana, Fakhri Muhammad, Maulana Suyuti, Muhammad Luthfi
Publikováno v:
South African Journal of Chemical Engineering, Vol 38, Iss , Pp 70-77 (2021)
This study aimed to investigate the effects of volume ratio in the continuous phase and the dispersed phase (CP/DP) and stirring speed on yield, water absorption, particle size, morphology surface, and cumulative release of nitrogen from the chitosan
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/391a2ac0e11242f59a8eb7453b5e57a7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maulana Suyuti, Rozak Bahaudin, Muhammad Luthfi, Retno Lestari, Dandi Irawanto, Fakhri Muhammad, Indar Kustiningsih, Reyonaldo L.A. Wardana, Jayanudin
Publikováno v:
South African Journal of Chemical Engineering, Vol 38, Iss, Pp 70-77 (2021)
This study aimed to investigate the effects of volume ratio in the continuous phase and the dispersed phase (CP/DP) and stirring speed on yield, water absorption, particle size, morphology surface, and cumulative release of nitrogen from the chitosan
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the Chilean Chemical Society v.63 n.3 2018
SciELO Chile
CONICYT Chile
instacron:CONICYT
Journal of the Chilean Chemical Society, Volume: 63, Issue: 3, Pages: 4077-4081, Published: 2018
SciELO Chile
CONICYT Chile
instacron:CONICYT
Journal of the Chilean Chemical Society, Volume: 63, Issue: 3, Pages: 4077-4081, Published: 2018
The objectives of the present work include synthesis of nanoparticles of calcium alginate by emulsion crosslinking method, their characterization by techniques such as FTIR, scanning electron microscopy (SEM), XRD, particle size and surface charge an
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.