Zobrazeno 1 - 10
of 548
pro vyhledávání: '"Emulsifying activity"'
Autor:
Azusa Saika, Tokuma Fukuoka, Shuhei Yamamoto, Tomohiro Sugahara, Atsushi Sogabe, Tomotake Morita
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 21, Pp e39789- (2024)
Mannosylerythritol lipids (MELs) are glycolipid biosurfactants produced by various yeasts. MEL producers produce mainly di-acylated MELs (consisting of two fatty acid chains). Among them, Pseudozyma tsukubaensis is a di-acylated MEL-B (d-MEL-B) produ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/adbb391bfbeb413da689f2b12de710cc
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 21, Iss , Pp 101122- (2024)
Protein-polysaccharide composite is of great significance for the development of soluble protein recovery process. This study investigated the effects of cavitation jet (CJ) pretreatment at different time (0, 60, 120, 180, 240, 300 s) intervals on th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8dbdaf5156ae4790965e1b6b22c584f8
Autor:
Naeema Mohseni Sani, Mahbubeh Talaee, Ali Akbari, Faranak Ashoori, Javad Zamani, Ali A. Kermani, Hossein Shahbani Zahiri, John Presley, Hojatollah Vali, Kambiz Akbari Noghabi
Publikováno v:
Microbiology Spectrum, Vol 12, Iss 2 (2024)
ABSTRACTThe emulsifying ability of SA01-OmpA (outer membrane protein A from Acinetobacter sp. SA01) was found to be constrained by challenges like low production efficiency and high costs associated with protein recovery from E. coli inclusion bodies
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/17e7c1f552874a05874d0b792ca54402
Autor:
Nafiya Qadir, Idrees Ahmed Wani
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 3, Iss , Pp 100499- (2023)
Protein is a vital nutrient required for growth and development of human population. It is well recognised that a significant cause of malnutrition is a lack of protein in human diet. Plant based proteins are becoming an excellent substitute for meat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/efff9c752ab14d16b99a2748c74ac55b
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 26, Iss 2, Pp 271-286 (2022)
Biosurfactants have wide applications in several industries. However, high production costs and safety concerns have limited their comprehensive use. Twenty-five strains of lactic acid bacteria, isolated from fermenting maize slurry, were screened fo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bc1f1ec840e64abc975711f3923a898d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Hydrocolloids for Health, Vol 2, Iss , Pp 100099- (2022)
Commercial sugar beet pectin (SBP), 1.5% (w/v), was emulsified with three structurally different oils at 15% (w/v), aromatic limonene, aliphatic medium chain triglycerides (MCT), and aliphatic rice bran oil (RBO). Stability of RBO emulsified with fou
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d3c114d0eb7b4cd8a237e300a21cf75e