Zobrazeno 1 - 10
of 62
pro vyhledávání: '"Emulsification capacity"'
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 15 (2024)
IntroductionThe ability to produce biosurfactants plays a meaningful role in the bioavailability of crude oil hydrocarbons and the bioremediation efficiency of crude oil-degrading bacteria. This study aimed to characterize the produced biosurfactants
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7cb68a9de0ab4ff080c918d6ef70bb92
Autor:
Zexin Lin, Han Wei, Yufei Zhang, Pai Liu, Yongxue Liu, Zhensheng Huang, Xucong Lv, Yanyan Zhang, Chen Zhang
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 5, Iss , Pp 1235-1242 (2022)
Alkaline extraction is an important process in the integrated biorefining of leafy biomass to obtain protein, but the resulting alkaline protein extract (APE11 alkaline protein extract: APE.) may have poor emulsification properties for food applicati
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7d5a2d71c1ca41b4b6f5b75cf134089d
Publikováno v:
Carbohydrate Polymer Technologies and Applications, Vol 2, Iss , Pp 100127- (2021)
Over 900 species of Acacia trees are found on earth; most of them produce gums. But gums obtained from Acacia senegal and Acacia seyal were explored scientifically and used commercially compared to other species. Acacia Catechu is one of the gums-pro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a23e6744af3b43f09b738dc3de73b1bb
Autor:
Rosana Aparecida da Silva-Buzanello, Alexia Francielli Schuch, André Wilhan Gasparin, Alex Sanches Torquato, Fernando Reinoldo Scremin, Cristiane Canan, Adriana Lourenço Soares
Publikováno v:
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences, Vol 32, Iss 8, Pp 1186-1194 (2019)
Objective The influence of broiler carcass scalding conditions on chicken breast meat quality parameters was investigated. Methods Two hundred and seventy Cobb broiler chickens from 42 to 48 days old were slaughtered according to the standard industr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1fe9e893376346c49054ad68fc584df7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.