Zobrazeno 1 - 10
of 63
pro vyhledávání: '"Empl, Michael T."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kostka, Tina, Fohrer, Jörg, Guigas, Claudia, Briviba, Karlis, Nina Seiwert, Fahrer, Jörg, Steinberg, Pablo, Empl, Michael T.
Publikováno v:
Archives of Toxicology 94 (2020)
BASE-Bielefeld Academic Search Engine
BASE-Bielefeld Academic Search Engine
Data from epidemiological studies suggest that consumption of red and processed meat is a factor contributing to colorectal carcinogenesis. Red meat contains high amounts of heme, which in turn can be converted to its nitrosylated form, NO-heme, when
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::b9c4a4ce9dfa4428627c85c6de858ef7
https://www.repo.uni-hannover.de/handle/123456789/11089
https://www.repo.uni-hannover.de/handle/123456789/11089
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kostka, Tina, Empl, Michael T, Seiwert, Nina, Geisen, Susanne M, Hoffmann, Pascal, Adam, Janine, Seeger, Bettina, Shay, Jerry W, Christmann, Markus, Sturla, Shana J, Fahrer, Jörg, Steinberg, Pablo
Publikováno v:
Carcinogenesis; Aug2021, Vol. 42 Issue 8, p1110-1118, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology September 2016 95:196-202