Zobrazeno 1 - 10
of 124
pro vyhledávání: '"Empis, J."'
Publikováno v:
In Food Research International 2005 38(8):961-965
Publikováno v:
In Radiation Physics and Chemistry 1 August 1999 55(5-6):737-742
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 52, Iss 3-4, Pp 235-240 (2001)
The influence of different surfactant/lupin protein ratio on the shear-flow and texture properties of oil-in-water emulsions was investigated in this work in order to find a synergistic effect between both types of emulsifiers. With this aim, texture
Publikováno v:
Zeitschrift f�r Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 201:351-354
The feasibility of using apparent viscosity (eta a) as a method for detecting the occurrence of previous irradiation of pepper was studied. Apparent viscosity of heat-treated suspensions of white and black pepper, nonirradiated or irradiated with dif
Publikováno v:
Aquaculture Research
Aquaculture Research, Wiley, 2002, 33, pp.987-993
Aquaculture Research, Wiley, 2002, 33, pp.987-993
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::3ceaad47f69c0f32fd755524d25663ca
https://hal.inrae.fr/hal-02681673
https://hal.inrae.fr/hal-02681673
Autor:
Raymundo, A., Empis, J., Sousa, I., Gallegos Montes, Críspulo|||0000-0003-1479-3286, Franco Gómez, José María|||0000-0002-3165-394X
Publikováno v:
Arias Montano. Repositorio Institucional de la Universidad de Huelva
instname
instname
En el presente trabajo se ha estudiado la influencia que ejerce la proporción proteína de altramuz/emulsionante de bajo peso molecular en el comportamiento viscoso y en las propiedades texturales de emulsiones alimentarias aceite en agua con el fin
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=RECOLECTA___::7c098dd78bddcf8262fb0d787232505d
http://hdl.handle.net/10272/15715
http://hdl.handle.net/10272/15715
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______307::400853877521a258dc17bd205c6ffbe9
https://hdl.handle.net/1822/59459
https://hdl.handle.net/1822/59459
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.