Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"Empie Mark W"'
Autor:
Sun Sam Z, Empie Mark W
Publikováno v:
Nutrition & Metabolism, Vol 9, Iss 1, p 89 (2012)
Abstract Fructose consumption and its implications on public health are currently under study. This work reviewed the metabolic fate of dietary fructose based on isotope tracer studies in humans. The mean oxidation rate of dietary fructose was 45.0%
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b459ba245f3244e693192fde063ef71b
Publikováno v:
Nutrition & Metabolism, Vol 7, Iss 1, p 16 (2010)
Abstract Background High serum uric acid concentration (hyperuricemia) has been studied for its relationship with multiple adverse health outcomes, such as metabolic syndrome. Intervention studies have produced inconsistent outcomes for the relations
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a0bb071c4887438a85408a0d8e9612dc
Autor:
Sun, Sam Z., Anderson, G. Harvey, Flickinger, Brent D., Williamson-Hughes, Patricia S., Empie, Mark W.
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology November 2011 49(11):2875-2882
Autor:
Sun, Sam Z., Empie, Mark W.
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology 2007 45(8):1523-1536
Publikováno v:
In Atherosclerosis December 2016 255:219-220
Publikováno v:
Fructose, High Fructose Corn Syrup, Sucrose & Health; 2014, p137-148, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.