Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Emonti, G."'
Autor:
Piga, A. **To whom correspondence should be addressed. E-mail: pigaa@ssmain.uniss.The authors contributed equally to this study., D'Aquino, S., Agabbio, M., Emonti, G., Farris, G.A.
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology February 2000 33(1):15-20
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.