Zobrazeno 1 - 10
of 84
pro vyhledávání: '"Emonti, G."'
Autor:
Piga, A. **To whom correspondence should be addressed. E-mail: pigaa@ssmain.uniss.The authors contributed equally to this study., D'Aquino, S., Agabbio, M., Emonti, G., Farris, G.A.
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology February 2000 33(1):15-20
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Barba, Francisco J.1 (AUTHOR), Garcia, Cyrielle2 (AUTHOR), Fessard, Amandine2 (AUTHOR), Munekata, Paulo E. S.3 (AUTHOR), Lorenzo, Jose M.3 (AUTHOR), Aboudia, Aouatif4 (AUTHOR), Ouadia, Adbelouahab4 (AUTHOR), Remize, Fabienne2 (AUTHOR) fabienne.remize@univ-reunion.fr
Publikováno v:
Food Reviews International. 2022, Vol. 38 Issue 5, p930-952. 23p. 1 Color Photograph, 2 Diagrams, 1 Chart.
Publikováno v:
Current Topics in Nutraceutical Research. May2020, Vol. 18 Issue 2, p115-131. 17p.
Publikováno v:
Sustainability (2071-1050); Jul2023, Vol. 15 Issue 14, p11334, 15p
Autor:
Corrias, Francesco, Arru, Nicola, Atzei, Alessandro, Milia, Massimo, Scano, Efisio, Angioni, Alberto
Publikováno v:
Foods; May2023, Vol. 12 Issue 9, p1807, 9p
Autor:
Alba Jiménez, Jimena E.1 nora.aquino.b@gamil.com, Chavéz Servia, José L.2, Martínez, Armando J.3, Urrutia Hernández, Thania A.1, Cruz Huerta, Elvia1, Aquino Bolaños, Elia N.1
Publikováno v:
Nova Scientia. 2019, Vol. 11 Issue 23, p49-64. 16p.
Publikováno v:
Foods; Jul2022, Vol. 11 Issue 14, p2016-2016, 13p
Autor:
Song, Beibei, Zhou, Yaoyao, Zhan, Rong, Zhu, Linjiang, Chen, Hanchi, Ma, Zhi, Chen, Xiaolong, Lu, Yuele
Publikováno v:
Metabolites (2218-1989); Jun2022, Vol. 12 Issue 6, p485-N.PAG, 15p