Zobrazeno 1 - 10
of 3 177
pro vyhledávání: '"Emons, H"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Edelmann S; Department Method Standardisation, Reference Laboratories, Resistance to Antibiotics, Federal Office of Consumer Protection and Food Safety (BVL), Berlin, Germany., Savini C; European Commission, Joint Research Centre (JRC), Ispra, Italy., Moor D; Risk Assessment Division, Federal Food Safety and Veterinary Office (FSVO), Bern, Switzerland.; Chemical and Biological Metrology, Federal Institute of Metrology (METAS), Bern, Switzerland., Lämke J; Department Method Standardisation, Reference Laboratories, Resistance to Antibiotics, Federal Office of Consumer Protection and Food Safety (BVL), Berlin, Germany., Lieske K; Department Method Standardisation, Reference Laboratories, Resistance to Antibiotics, Federal Office of Consumer Protection and Food Safety (BVL), Berlin, Germany., Mazzara M; European Commission, Joint Research Centre (JRC), Ispra, Italy., Emons H; European Commission, Joint Research Centre (JRC), Geel, Belgium., Mankertz J; Department Method Standardisation, Reference Laboratories, Resistance to Antibiotics, Federal Office of Consumer Protection and Food Safety (BVL), Berlin, Germany., Weidner C; Department Method Standardisation, Reference Laboratories, Resistance to Antibiotics, Federal Office of Consumer Protection and Food Safety (BVL), Berlin, Germany.
Publikováno v:
GM crops & food [GM Crops Food] 2024 Dec 31; Vol. 15 (1), pp. 352-360. Date of Electronic Publication: 2024 Nov 14.
Autor:
Lothar Kolditz
Publikováno v:
Zeitschrift für Chemie. 29:302-302
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cubero-Leon E; European Commission, Joint Research Centre (JRC), Geel, Belgium. Electronic address: Elena.CUBERO-LEON@ec.europa.eu., Emons H; European Commission, Joint Research Centre (JRC), Geel, Belgium., O'Connor G; Physikalisch-Technische Bundesanstalt, Bundesallee 100, 38116 Braunschweig, Germany., Nørgaard J; European Commission, Joint Research Centre (JRC), Geel, Belgium., Robouch P; European Commission, Joint Research Centre (JRC), Geel, Belgium.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2023 Oct 30; Vol. 424, pp. 136391. Date of Electronic Publication: 2023 May 23.
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2009 129(1):16-20
Autor:
Pellizzato, F., Ricci, M., Held, A., Emons, H., Böhmer, W., Geiss, S., Iozza, S., Mais, S., Petersen, M., Lepom, P.
Publikováno v:
In Trends in Analytical Chemistry 2009 28(8):1029-1035
Publikováno v:
In Analytica Chimica Acta 2009 634(2):237-242