Zobrazeno 1 - 10
of 102
pro vyhledávání: '"Emmambux, Mohammad Naushad"'
Autor:
Emmambux, Mohammad Naushad
Minimally processed fruits and vegetables are increasingly demanded by local consumers and for export purposes. However, the marketing potential of these produce is limited because of physiological ageing, biochemical changes and microbiological spoi
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/2263/25092
http://upetd.up.ac.za/thesis/available/etd-05292006-095753/
http://upetd.up.ac.za/thesis/available/etd-05292006-095753/
Publikováno v:
In Journal of Cereal Science July 2024 118
Autor:
Venter, Anton1 (AUTHOR), Emmambux, Mohammad Naushad1 (AUTHOR), Duodu, Kwaku Gyebi1 (AUTHOR) gyebi.duodu@up.ac.za, Sharanagat, Vijay Singh1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Biochemistry. 6/6/2024, Vol. 2024, p1-14. 14p.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 January 2023 399
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nancy Picot-Allain, Marie Carene, Amiri-Rigi, Atefeh, Abdoun-Ouallouche, Khalida, Aberkane, Lila, Djefal-Kerrar, Assia, Mahomoodally, Mohamad Fawzi, Emmambux, Mohammad Naushad
Publikováno v:
In Food Bioscience April 2022 46
Publikováno v:
In Global Food Security December 2021 31
Autor:
Picot-Allain, Marie Carene Nancy1 (AUTHOR), Emmambux, Mohammad Naushad1 (AUTHOR) naushad.emmambux@up.ac.za
Publikováno v:
Food Reviews International. 2023, Vol. 39 Issue 2, p941-969. 29p. 2 Black and White Photographs, 4 Diagrams, 11 Charts, 1 Graph.
Autor:
Emmambux, Mohammad Naushad
Kafirin, the prolamin protein of sorghum grain, could be extracted from the by-products of the sorghum processing industry and used to make films and coatings for food packaging, in particular to extend the shelf-life of fruits and nuts. Protein-base
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/2263/24997
http://upetd.up.ac.za/thesis/available/etd-05262005-095636/
http://upetd.up.ac.za/thesis/available/etd-05262005-095636/