Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Emiliani, T."'
Autor:
Emiliani, T., Lazaro-Mojica, J., Flourakis, M., Wepner, B., Wenink, J., Kok, K.P.W., Korme, I., Geerling-Eiff, F.A., Schartinger, D., Linderhof, Vincent
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::2cce1f040d637e08cafa326894561f2f
https://research.wur.nl/en/publications/in-depth-analysis-of-10-pathway-areas-for-food-systems-transforma
https://research.wur.nl/en/publications/in-depth-analysis-of-10-pathway-areas-for-food-systems-transforma
Autor:
Emiliani, T., Flourakis, Matthieu, Wepner, B., Wenink, Jolien, Kok, K.P.W., Korme, I., Geerling-Eiff, F.A., Schartinger, D., Linderhof, Vincent, Lazaro-Mojica, J.
With the publication of the booklet “Food2030 Pathways for Action” on 16 October 2020 (World Food Day)1 , the European Commission officially started the operationalisation process of the Food2030 framework in view of deploying the R&I action, as
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::ffb197d9aca879573e616f50659e702f
https://research.wur.nl/en/publications/rampi-recommendations-for-targeted-action-in-the-food2030-pathway
https://research.wur.nl/en/publications/rampi-recommendations-for-targeted-action-in-the-food2030-pathway
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Emiliani, T., Biffi, G.
Publikováno v:
In Ceramics International 1985 11(4):126-126