Zobrazeno 1 - 10
of 620
pro vyhledávání: '"Emergency food system"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chen, Susan
In the United States (U.S.), up to 40% of the entire food supply is lost or wasted, which contributes to negative environmental, economic, and social outcomes, with the majority of food waste occurring in the retail and consumer sectors of the food s
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10919/113847
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Hunger & Environmental Nutrition. 18:145-163
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jesse C. McEntee, Elena N. Naumova
Publikováno v:
Journal of Agriculture, Food Systems, and Community Development, Vol 3, Iss 1 (2016)
One area of food system research that remains overlooked in terms of making urban-rural distinctions explicit is the private emergency food system of food banks, food pantries, soup kitchens, and emergency shelters that exists throughout the United S
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/722adb7cd02848509f7e08393af65652
Autor:
Larison, LeeAnna1,2, Byker Shanks, Carmen1,2,3,4 cbykershanks@montana.edu, Webber, Eliza4, Routh, Brianna1,5, Ahmed, Selena1,2,4
Publikováno v:
Current Developments in Nutrition. Oct2021, Vol. 5 Issue 10, p1-12. 12p.
Publikováno v:
Journal of Agriculture, Food Systems, and Community Development. :1-5
The novel coronavirus pandemic has had an immediate effect on food and nutrition security, leading to the most widespread increase in need for food assistance in modern history. At its onset, the pandemic led to emergency food providers experiencing