Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"Emanowicz P"'
Autor:
Paulina Średnicka, Marek Łukasz Roszko, Dominik Popowski, Monika Kowalczyk, Michał Wójcicki, Paulina Emanowicz, Magdalena Szczepańska, Danuta Kotyrba, Edyta Juszczuk-Kubiak
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 13, Iss 1, Pp 1-25 (2023)
Abstract Gut microbiota (GM) plays many key functions and helps maintain the host’s health. Consequently, the development of GM cultivation under in vitro stimulating physiological conditions has gained extreme interest in different fields. In this
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/347a8ad105eb48d9945aafc5d0f9a6f9
Autor:
Michał Wójcicki, Olga Świder, Iwona Gientka, Stanisław Błażejak, Paulina Średnicka, Dziyana Shymialevich, Hanna Cieślak, Artur Wardaszka, Paulina Emanowicz, Barbara Sokołowska, Edyta Juszczuk-Kubiak
Publikováno v:
Viruses, Vol 15, Iss 1, p 172 (2023)
This study aimed to evaluate the effectiveness of the phage cocktail to improve the microbiological quality of five different mixed-leaf salads: rucola, mixed-leaf salad with carrot, mixed-leaf salad with beetroot, washed and unwashed spinach, during
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b206db27c6f1437fa20cc26a677b505b
Autor:
Michał Wójcicki, Agnieszka Chmielarczyk, Olga Świder, Paulina Średnicka, Magdalena Strus, Tomasz Kasperski, Dziyana Shymialevich, Hanna Cieślak, Paulina Emanowicz, Monika Kowalczyk, Barbara Sokołowska, Edyta Juszczuk-Kubiak
Publikováno v:
Pathogens, Vol 11, Iss 11, p 1323 (2022)
Salmonella is one of the most important foodborne pathogens. Fifty-three strains of Salmonella deposited in the Culture Collection of Industrial Microorganisms—Microbiological Resources Center (IAFB) were identified using molecular and proteomic an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/317617c1ce414861af49492386a185d3
Autor:
Michał Wójcicki, Paulina Średnicka, Stanisław Błażejak, Iwona Gientka, Monika Kowalczyk, Paulina Emanowicz, Olga Świder, Barbara Sokołowska, Edyta Juszczuk-Kubiak
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences, Vol 22, Iss 22, p 12460 (2021)
The food industry is still searching for novel solutions to effectively ensure the microbiological safety of food, especially fresh and minimally processed food products. Nowadays, the use of bacteriophages as potential biological control agents in m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/43f0a2b540db429eb28610c89fc5b822
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.