Zobrazeno 1 - 10
of 67
pro vyhledávání: '"Emamifar, Aryou"'
Autor:
Mamivand, Zahra1, Emamifar, Aryou2 a.emamifar@basu.ac.ir, Salehi, Fakhreddin2, Karami, Mostafa2
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology (2008-8787). Oct2024, Vol. 21 Issue 152, p181-193. 13p.
Autor:
Mamivand, Zahra1, Emamifar, Aryou2 a.emamifar@basu.ac.ir, Karami, Mostafa2, Salehi, Fakhreddin2
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology (2008-8787). Oct2024, Vol. 21 Issue 152, p132-145. 14p.
Autor:
Jamali, Vahid1 (AUTHOR), Emamifar, Aryou2 (AUTHOR) a.emamifar@basu.ac.ir, Beiginejad, Hadi1 (AUTHOR), Moradi, Mohammad1 (AUTHOR), Rasouli, Mousa3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Oct2024, Vol. 12 Issue 10, p8432-8440. 9p.
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology (2008-8787). Apr2024, Vol. 21 Issue 146, p106-119. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yeganeh, Paniz1, Emamifar, Aryou2 a.emamifar@basu.ac.ir, Karami, Mostafa2, Salehi, Fakhreddin3
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology (2008-8787). Jan2024, Vol. 20 Issue 143, p62-77. 16p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Brazilian Journal of Microbiology; Jun2024, Vol. 55 Issue 2, p1669-1678, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.