Zobrazeno 1 - 10
of 240
pro vyhledávání: '"Els, H."'
Autor:
Möhlmann, Tim W. R., Vogels, Chantal B. F., Göertz, Giel P., Pijlman, Gorben P., ter Braak, Cajo J. F., te Beest, Dennis E., Hendriks, Marc, Nijhuis, Els H., Warris, Sven, Drolet, Barbara S., van Overbeek, Leo, Koenraadt, Constantianus J. M.
Publikováno v:
Microbial Ecology, 2020 Oct 01. 80(3), 703-717.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/48740443
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Biological Control November 2013 67(2):284-291
Autor:
Krugers, Harm J., Oomen, Charlotte A., Gumbs, Myrtille, Li, Meihua, Velzing, Els H., Joels, Marian, Lucassen, Paul J.
Publikováno v:
In Neuropharmacology January 2012 62(1):534-537
Autor:
van Overbeek, Leonard S., Franke, Angelinus C., Nijhuis, Els H. M., Groeneveld, Roel M. W., da Rocha, Ulisses Nunes, Lotz, Lambertus A. P.
Publikováno v:
Microbial Ecology, 2011 Aug 01. 62(2), 257-264.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/41489147
Autor:
Zhou, Ming, Bakker, Eveline H.M., Velzing, Els H., Berger, Stefan, Oitzl, Melly, Joëls, Marian, Krugers, Harm J.
Publikováno v:
In Neurobiology of Learning and Memory 2010 94(4):530-537
Publikováno v:
In Biological Control 2009 48(3):301-309
Autor:
Burger, Els H., Nijweide, Peter J.
Publikováno v:
The Journal of Cell Biology, 1984 Dec 01. 99(6), 1901-1906.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/1610952
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Soft Matter 4 (2008)
Soft Matter, 4, 1079-1085
Soft Matter, 4, 1079-1085
Sensory perception of fat is related to orally perceived in-mouth friction. From this perspective, we investigate adhesion and spreading of emulsion droplets on solid surfaces and connect it to the ability of food emulsions to lower friction. Further